diumenge, 19 de gener del 2014

Sortida del projecte de 6è, els viatges!!

El passat dijous els alumnes de sisè van gaudir d'una sortida plena de trajectes.
Estan fent el seu projecte que va sobre els viatges. En ell, han de programar un viatge a una ciutat d'Europa. Per fer-ho, han de tenir en compte un munt de coses que fins ara eren desconegudes per a ells: com arribar-hi, com calcular el presupost, visites, llocs per visitar, què dinar o sopar...
Va ser per aquest motiu que els seus mestres van triar aquesta sortida, per conèixer com funciona el transport en una ciutat gran, com ara, Barcelona.

Van sortir de l'escola i van arribar caminant a Plaça Catalunya. Un cop allà, els alumnes van demanar informació sobre com anar a l'aeroport. De les tres possibles opcions, van triar l'aerobus fins a la Terminal 1.
A l'aeroport, la Roser, la  monitora, els va explicar què havíen de fer un cop arribin a l'aeroport, i els passos a seguir fins a arribar als seus destins.






Els alumnes de sisè es van adreçar a diverses finestres per demanar informació per als seus projectes: lloguer de vehicles, viatges adaptats...





 Seguidament van agafar l'autobús llançadora fins a la Terminal 2, allà els van explicar que sobretot treballen les companyies de low cost. Des d'allà, van agafar un tren de rodalies fins a Sants Estació.
I, un cop a l'estació, van informar-los dels diferents tipus de trens que hi ha: rodalies, llarg recorregut, AVE, Interrail...


Després de dinar van tornar a agafar el metro fins a Drassanes i allà van gaudir d'un viatge de 40 minuts en catamaran ecològic.









El més divertit de tot va ser que el catamaran estava buit i els van permetre col·locar-se a la part de davant!!!
Van passar-ho genial!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada